Nieuwe ouders

Beste bezoeker/lezer,

Van harte welkom op onze site en bedankt voor uw interesse in o.b.s. Lyts Libben!

Kennismaking op school

Wij nodigen nieuwe ouders van harte uit contact op te nemen met Janneke Grijpma, directeur van o.b.s. Lyts Libben, voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen wij enthousiast over ons onderwijs en krijgt u volop ruimte voor het stellen van vragen. Ook krijgt u een rondleiding door de school zodat u zelf kunt zien en ervaren hoe wij werken op onze prachtige school.
T  0518-461736   
E  lytslibben@elanowg.nl


Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden op o.b.s. Lyts Libben, dan kan dat vanaf 2 jaar. Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier van onze school. 
 

Groep 1

Dit schooljaar werken we in een combinatiegroep 1/2. In de laatste weken voor de vierde verjaardag, mag uw kind vier keer proefdraaien om alvast even te wennen op school en te ervaren hoe het is om straks iedere dag naar school te gaan. Juf Alida en juf Dirkje zijn de juffen van groep 1/2.

Inloopochtend nieuwe kleuters en nieuwe ouders

Twee keer per jaar organiseren de directeuren van o.b.s. Lyts Libben en c.b.s. De Fûgelsang een inloopochtend voor nieuwe kleuters en hun ouders. U krijgt dan een rondleiding door beide scholen waarbij de directeur vertelt over de school. De inloopochtenden zijn van 8:30 - 10:00 uur en staan tijdens het schooljaar 2019-2020 gepland op:

  • woensdag 30 oktober 2019
  • dinsdag 31 maart 2020

 

.